C0001T01-2.jpg

ANISE media

logo_vo3.png

ANISE media on houkutteleva, hennon pippurinen ja voimakas pienestä koostaan huolimatta.  

  • valo- ja videokuvauspalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille

  • media- ja kädentaitoalan opetusta 

  • laadukasta opetusmateriaalia kädentaitojen ja media-alan käyttöön 

ANISE media tarjoaa: 

ANISE media kasvoi uteliaisuudesta, ihmettelystä ja taitamisesta.

Yritys syntyi vahvasta halusta ryhtyä katselijasta tekijäksi, opettajasta oppilaaksi ja kaipauksesta oman luovuuden juurille. Tähän tarvittiin pippurisuutta ja särmää, jotka kuvaavat myös hyvin anismausteelle- ja tuoksulle ominaisia ominaisuuksia. ANISE media syntyi yhtälailla rakkaudesta liikkuvaan kuvaan, valokuvaan ja kädentaitojen näkevään ja näkymättömään maailmaan, herkkyyksien huomaamiseen ja kohtaamisiin, joissa kuljetaan aidosti kanssakulkijoiden vierellä samaa polkua hetken verran.  

ANISE media visualisoi ja sanoittaa näkyvät ja näkymättömät asiat näkyväksi asiakkaille heidän toivomissaan muodoissa. Siihen tarvitaan tarkkailevan katselemisen ja kuulemisen taitoja, rohkeutta tarttua herkkiin ja miltei huomaamattomiin asioihin ja vahvuutta saattaa asiat valmiiksi. 

ANISE median vahvuuksien vuorovaikutustilanteiden, visuaalisen taitavuuden, kyvyn ajatella luovasti ja etsiä ratkaisuja avoimiin pulmiin on kasvatettu lukuisissa kuvaus- ja kädentaitoprojekteissa kuin myös merkittävissä pedagogissa vuorovaikutustilanteissa.

ANISE mediassa tehdään laadukasta suunnittelutyötä ja hyödynnetään sen kattavia verkostoja asiakkaiden projektien toiveiden ja vaatimusten mukaan. Suunnittelutyö tehdään aina asiakkaan kanssa yhdessä joko etäyhteyden välityksellä tai tavattaessa kasvokkain. 

ANISE media tarjoaa palveluja pääkaupunkiseudulla ja ympäri Suomea niin pienille kuin suuremmille yrityksille. Kuvauksia tehdään myös yksityishenkilöiden kanssa heidän toiveidensa pohjalta. ANISE mediassa halutaan nostaa ja tuoda esiin kaikki se asiat, mitkä ansaitsevat tulla nähdyksi, kuulluksi ja käsin kosketeltavaksi.

ANISE median uteliaan, hennon pippurisen ja voimakkaan otteen ansiosta hyppäämme kohti haasteita!

Please contact us: anna.lohko@gmail.com

Tarina

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Pinterest